Jeg håper de av dere som ikke har barn får snerk av den siste tids paleobabysnakk. Det blir ikke bare det fremover, lover. Men til de av dere som liker paleobabysnakk har jeg samlet det meste jeg har skrevet om temaet i en egen fane, paleobaby. Send meg mail eller legg igjen kommentar om du lurer på noe innenfor dette, eller om du mener jeg bør skrive om et eller annet jeg ikke har gjort enda!

Og siden jeg er inne på temaet, kan jeg fortelle at Mini og jeg har spist lam og avokado til frokost, og jeg nyter hver dag i permisjon med henne nå siden jeg skal tilbake på jobb om en uke. Da tar Jon over. Gjett om Mini er heldig og gjett om jeg kommer til å savne henne på dagtid!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!