Jeg øver meg på å være uten Mini noen timer hver dag og Jon øver seg på å være alene med Mini, siden jeg begynner i jobb på tirsdag. Mammapermisjonen har gått unna! Nå skal Jon kose seg hjemme med verdens beste lille frøken frem til mars. I går var jeg på Løkka alene. Jeg drakk kaffe på kafe og jobbet med et prosjekt. Nå er Jon og Mini hos farmor og farfar, mens jeg sitter på gymmatten vår på gulvet og jobber.

Mine eplemuffins har gledet flere paleofans, etter som jeg har forstått i div sosiale medier. Det er gull! I går kveld, litt for sent, satt jeg i gang med en ny batch, men orket ikke styret med å fikse muffinsformer og slikt, så jeg helte likesågodt røra i en brødform. Og gjett hva: det funket jo superbra! Jeg hadde litt mer kokosmelk i røren, ca 1 dl mer, men ellers ganske likt. (Jeg skriver ganske, siden jeg er dronningen av slump).

DSC_8448

I dag har jeg hatt kålrulettrester til frokost med eplebrød som en slags dessert til kaffin. Ikke verst. For de som ikke gidder å klikke på en link for å få oppskriften poster jeg den igjen nå. Eplemuffins eller eplebrød, samma smak, like godt:

  • 4 epler, gjerne av litt størrelse
  • 4 ts kanel
  • 1 dl vann
  • 7 egg
  • 1.5 dl kokosmel
  • 1 dl mandelmel (jeg brukte ikke fettredusert denne gang)
  • 1 dl kokosmelk
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 1 ts bakepulver
  • Kokosfett til steking, og evt til smøring av muffinsformer

Skjær eplene i små biter. Jeg beholdt skallet på. Ha eplebitene i en stekepanne, ha over kanelet og vannet. Stek/kok/putre, eller hva det kalles, på middels varme til det likner en eplemos og eplene er ganske så møre. Mens dette avkjøles vispes først egg og kokosmelk litterann luftig. Tilsett alt det tørre og eplene og bland. Ha over i muffinsformene eller i brødformen

Stekes på 175 grader i ca et kvarter for muffins, noe lengre for brød (glemte å ta tid i går).

God lørdag! Vi får gjester på middag. Vi serverer alle våre gjester paleomat, tenkte å vise dere kveldens meny i morgen.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!