Denne oppskriften skulle jeg egentlig postet fredag kveld eller lørdag morgen, siden paleovennlige brownie kanskje passer ekstra godt i helgen. Men denne helgen har jeg prioritert fine venner og familie og lille, besteste Mini over tilstedeværelse i sosiale medier. En skikkelig energigivende førjulshelg! Til og med vært innom CrossFit Oslo siden Jon har hatt introkurs for nye i helgen, og rodd litt og tatt pullups i ringer. Ah, sukk. Jeg kjenner på takknemligheten!

Dere vet jo at jeg ikke er fan av å spise for mye av masse paleofiserte matvarer. Særlig for de som sliter med søtsug, eller til å venne seg til den nye livsstilen, er det lurt å holde seg unna slike matvarer en stund. Noen lever paleoliv helt uten søtt og snacks. Jeg gjør ikke det helt. Tidligere har jeg prøvd en brownie fra Against all grain, men selvom den var jærskla god smakte den for mye honning. Så da jeg kom over denne oppskriften måtte jeg teste. Og mæn, den var suksess! Både jeg, Jon og min svigerinne kan skrive under på det. I desembermåned kan det jo være greit å ha noe bakevarer i bakhånd som ikke er så inmari usunn!

Det er flere faktorer jeg liker med denne oppskriften:

 1. Den er enkel å lage
 2. Den er ferdig på null komma niks
 3. Den inneholder ikke mandelmel (energitett og unødig mye omega6)
 4. Røren er god (dere vet, det er jo ålreit å slikke ren slikkepotten)
 5. Jeg nevnte vel at den var god? Nam.

DSC_8816

Paleovennlige brownies:

 • 4 egg
 • 2 dl raw kakaopulver
 • 2 dl kokosnøttsukker
 • 2 ss vaniljeekstrakt
 • 3 ss kokosolje
 • En knivsodd salt

DSC_8797

Bland alt i en bolle. Miks godt. Hell over i en form.

DSC_8806

Stek i ca 20 min. Midten bør være ganske myk. Spis.

Seriøst, det er alt. Det betyr at du på litt over en halvtime kan mekke en sabla god treat når du får uventet besøk.

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!