Jeg har en bestis som heter Camilla. Vi ble kjent siste året på barneskolen, da Camilla flyttet til Eik. Hun var Den Peneste Jenta jeg noensinne hadde møtt, så vi måtte bare bli venner. Det første jeg sa til Camilla var: «Hei, jeg heter Sara og jeg er best». Serri. Husker ikke det selv, men Camilla liker å dra det frem i tide og utide. Camilla hadde reggis. Det hadde ikke jeg. Jeg ønsket meg reggis. Camilla var klin gærn og kjøpte bh på kappahl. Jeg visste knapt hva bh var. Og mens guttene ble forelsket i Camilla, var jeg en av gutta og jeg så nok litt gutt ut også. Det er visse personer man møter og som man er så heldig at forblir i livet, og Camilla er en slik person.

Camilla er hakket bedre til å lage mat enn meg (onde tunger vil ha det til at det kanskje ikke skal så mye til), og har gitt meg en sabla enkel oppskrift på kokostopper. Jeg har pimpet den ørlite, med kokosnøttsukker og vaniljeekstrakt i stedet for vaniljepulver. Det er jo greit å ha noen søte alternativer i julen som passer inn i et paleokosthold. Det gjør disse. I tillegg er de da enkle å lage, noe som passer meg greit. Er jo så mye annet å ta seg til i førjulstiden enn å bake, lissom. Om du ønsker enda søtere smak, tilsetter du litt mer kokosnøttsukker. Annen søtning kan sikkert også brukes, test deg frem.

Camillas kokostopper

  • 2 egg
  • 50 gram smør, smeltet og avkjølt
  • 2 dl kokosmasse
  • 2 ts vaniljeekstrakt
  • 2 ts kokosnøttsukker

Bland. Pisk gjerne eggene først. Camilla sier man bør la blandingen hvile litt før man legger de ut som topper, ca 1 ss masse i hver topp. Stekes på 175 grader til de er litt gyldne, omtrent 10-12 min. Kokosnøttsukkeret gjør at de ser litt brunere ut enn vanlige kokostopper.

IMG_1981

Smaker ekstra godt om de dyppes i smeltet mørk sjokolade!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!