Jeg har en liten reisevei til jobben om morgenen som jeg bruker til å drikke en god slant sort kaffi som Jon lager og sender med og å høre på ulike podcaster. Det er en god start på morgenen, spørrumei!

Ofte hører jeg på Diane og Liz, aka balanced bites podcast. Minuset med disse damene er jabbingen i starten. På dager jeg er kort i lunta, og det skjer, det vet dere jo, med tanke på forrige innlegg, kan jeg bli irritert av bladibladi. I morges bare spolte jeg forbi det første kvarteret. Hva jeg liker med denne podcasten er:

  • Liz. Hun er damen bak boken Eat the yolks, som snart kommer ned i min postkasse. Hun leser eggcerpts fra boken nå, og jeg koser meg hver gang.
  • De har et balansert syn på paleo, og er opptatt av at alle skal finne sitt optimale kosthold. Word!
  • De har en del fokus på kvinner. Det kan jeg savne i mer mannlige paleopodcaster. Vi kvinner har litt andre hormonissues som må adresseres, og det gjør Diane og Liz veldig bra.
  • Jeg lærer noe hver gang, eller blir satt på sporet av noe spennende. Dessuten husker jeg innholdet fra podcaster så bra, for jeg husker hvor jeg var når de snakket om ulike ting.

Så hvilke episoder har jeg spesielt hatt nytte av, og hvorfor?

God lytt!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!