I dag drar vi ned teorien enda mer til praksis når det gjelder trening, og avslører Jons og mins siste ukes trening. Den utilslørte sannhet! Trener jeg i det hele tatt? Er det virkelig sant at Jon trener så minimalistisk som han hevder? Og hva driver Mini på med?
bilde 3

Jon avslører seg først: 

Søndag 23. feb
Første dag med trening etter fem dager pause på grunn av vondt i ryggen, så tok det veldig rolig. Droppet turkish getups.

10 sett av 10 swings med 16 kg (en hånd) 3:55 min
Goblet squats med 16 kg: 2 runder av 5-10-15 repetisjoner
Push-ups: 5 runder av 2-3-5 repetisjoner

Mandag 24. feb
10 runder av 10 swings med 28 kg (tohånds) 4:55

Turkish getups 5+5 med 28 kg (bytte etter hver repetisjon) 7:22
3 runder: 5 pull ups og 3+3 kettlebell press med 24kg
(Ikke spesielt tungt)

Tirsdag 25. feb
2000m roing som oppvarming

10 runder av 10 swings med 24 kg (en hånd) 04:56
Turkish Getups 5+5 med 24 kg 5:45
Noen repetisjoner roing med vektstang og pull-ups frem og tilbake.
Noen lengder farmers walk med manualer.

Onsdag 26. feb
2000m roing som oppvarming

10 runder av 10 swings med 28 kg (en hånd) 4:57
Turkish Getups 5+5 med 28 kg 7:00
Noen windmills med 8 kg kettlebell for mobilitet. Fire fem på hver side.

Min treningsuke siden sist
Ops. Jeg må begynne å notere igjen. Siden jeg trener litt planløst og målet kun er å forbli i sånn passe god form, har jeg ikke sett helt verdien av å notere – før nå. Er jo gøy å se hva man har trent. Er jaggu ikke sikker på om eller hva jeg trente torsdag, fredag og lørdag i forrige uke. Fra søndag av husker jeg. Mamma er på besøk for å passe på Mini siden Jon og jeg er i jobb. Tirsdag var pappa her også (de er skilt, men venner).  Dessuten har jeg siste uke i jobb før ulønnet permisjon, og Jon og jeg har jobbet litt med et prosjekt det snaaaart kommer litt om på le blog. Det gjør at treningen har gått fort og gæli.

Torsdag, fredag, lørdag: trente trolig en eller to av dagene, husker ikke.

Søndag 23. februar:
Vi gikk tur med Mini. Jeg hadde på treningstøy og med meg hoppetau. Løp med hoppetau – overraskende slitsomt. Tre ganger med hoppetau i oppoverbakke. Lekte også med litt double unders, det har jeg ikke gjort siden i sommer. Najs. På et lekestativ i en park borti høgget tok jeg 10 pullups (med litt hjelp). Småjogget hjem. Vel hjemme gjorde jeg litt styrke med kettlebells.

1. 3 sett av 10 repetisjoner: markløft med kettlebell 32 kg og roing med 20 kg (5 hver side)

2. Utfall med press 8 kg og en øvelse til, husker ikke. Mulig goblet squats. Eller swings.

bilde 1

Mandag 24. februar:
Tabata mens mamma så nysgjerrig på. 4 øvelser, 8 sett, 20 sekunder trening, 10 sekunder hvile. Gjorde goblet squat 8 kg (jeg vil gjerne ta mer, men tuller fortsatt ikke med underarmen min), swings 20 kg, ettbeins bicep curl og press, altså 4 sett på hver side (bra for magen og balanse, i kid you not), vekslet mellom situps (crossfitstyle) og planken med å bevege kne mot albu (hardt, synes nå jeg).

Onsdag 25. februar:
Trente aaaaltfor sent – nærmere klokken 22 begynte jeg! Det er ikke bra, men sånn ble det nå. 100 swings på 20 kilo, 100 air squats, 100 situps fordelt slik: 10 situps, 20 airsquats, 10 situps, 20 swings, 10 situps, osv. Fin, den!

Minis trening:

Gå foran gåvogn eller mens vi holder henne. Repeat.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!