Treningstorsdag på en mandag, sier’u? På en måte. Som dere kanskje vet, har Jon en drøss med kurs innen trening, blant annet kettlebells, body weight, CrossFit-kurs og movnat-kurs. Mellom oss sagt, koser Jon seg gløgg når han jobber som trener. Han bruker litt av fritiden sin som trener på CrossFit Oslo (mindre etter at han ble pappa), men hvorfor ikke for paleolivs lesere også? Jon har ordet:

Nei, det er ikke torsdag, men dette er en post for å annonsere at det blir utetrening førstkommende torsdag. Det vil si, jeg tar med meg noen kettlebells til toppen av Torshovdalen kl18 førstkommende torsdag for en treningsøkt. Hvis noen har lyst til å være med er det bare å komme. Ingen forhåndskunnskaper eller erfaring nødvendig, bare en vilje til å bli sånn passe sliten og kanskje litt skitten. Det er meldt fint vær, men vi trener uansett hvordan det blir.

Vi håper å kanskje få i gang en ukentlig greie. Trening for og med likesinnede. Fokus blir på trening med egen kroppsvekt, bruk av omgivelsene og kettlebells. Frister egentlig å flytte treningen ut i skogen (inspirert av steinaldermann og folket fra Crossfit Haugesund) etter hvert men vi begynner litt nærmere hjemme først.

Tid: Torsdag 13. mars, kl 1800
Sted: Øverst i Torshovdalen
Det er en liten grusplass øverst i dalen rett ved Sinsen t-bane stasjon. Det er stedet.

torshovdalenkart

Det er masse offentlig transport i området. Sinsen T er nærmest. Trikk og buss til Sinsenkrysset funker. Det samme gjør også 30-bussen til Haarklous plass.
Så over til meg: Mini legger seg kl 19, men vi dukker kanskje opp for å si hei. Send gjerne en mail eller legg igjen en kommentar her om du er hypp på en uteøkt i mars måned (det hadde jeg vært!)
DSC_6999
Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!