Første først: Husk at Jon har trening i Torshovdalen i dag kl 18! Det blir faktisk paleolivs første meetup. Det blir vel ikke bedre enn utetrening med likesinnende paleogladnerder en torsdag i mars? Trukkedetnei!

Jeg har kanskje ikke skrevet det, men jeg er i ulønnet mammapermisjon frem til 1. august, siden vi først ca da får barnehageplass for Mini. Hun er hos dagmamma to dager i uken siden hun elsker folk og trenger annen input en bare fra mamma’n sin – og for at jeg ikke bare skal kunne si dadadadada når jeg begynner i jobb igjen i august. Ulønnet permisjonslivet betyr at jeg har noe bedre tid  og overskudd til å trene, så jeg har trappet opp i forhold til (og der brukte jeg i forhold til korrekt) da jeg var i full jobb. (Dessuten har jeg ikke råd til å trene på senter nå, heh, neeeida). Men jeg trener fortsatt ikke store volumer, eller superhardt, nettopp fordi jeg synes det er digg å cruise litt på godfølelsen som jeg gjør nå. Så, by popular demand, her er utdrag av min trening den siste tiden:

Fredag 7. mars: A) 3 sett av fem reps på hver side av bicep curl stående på ett ben, deretter ned i utfall og gjøre en skulderpress. Kettlebell på 8 kg. B) 3 sett av 10 ring rows og dynamisk planke (tror jeg…). Avsluttet med 10 runder av 10 kettlebellswings på 32 kg.

Lørdag 8. mars: Bikramyoga. Endelig. Første gang etter at jeg ble gravid. Jeg drev med Bikram regelmessig da jeg bodde i London og elsket, elsket, elsket det. Jeg gjør fortsatt det. Så deilig å svette fra seg og konsentrere seg om positurer. Men det tar jo 90 min, pluss tid å komme dit, være der litt før timen, etc. Jeg har ikke mulighet (dvs prioriterer ned) til å drive så ofte med Bikram som i London. Tipper annenhver uke.

Søndag 9. mars: Tabata. Skulle ta det rolig, men den siste øvelsen var slem, slem. Første øvelse: Harehopp (eller hva det kalles. Jeg bøyer knærne og tar i gulvet, hopper opp og strekker meg ut i luften). Andre øvelse: ring rows (vi har ringer hengende i pullupstangen i gangen). Tredje øvelse: en slags dynamisk planke. Jeg står i planke og tar annethvert kne mot samme albu. Fjerde øvelse: swings med 24 kg. Tror ikke jeg har brukt 24 kg i en tabata før, hvilket var tungt.

Mandag 10. mars: Gikk mye ute, og dyttet en del på vogn. Det er bra nok i massevis.

Tirsdag 11. mars: Rask joggetur på ca 2 km. 10 sett av 10 reps kettlebellswings 32 kg. Begynner å føles mye lettere å svinge den galtunge kula, moro.

Onsdag 12. mars: Opp og ned et par trapper, frem til nærbutikk og tilbake. Mao: innedag.

I dag: Har ikke bestemt meg for hva jeg skal trene enda. Ta et par pullups i alle fall. Må jo teste grease the grove-prinsippet Jon skrev så varmt om.

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!