Endelig har det startet opp en norsk paleopodcast! Må jo elske utviklingen!  Selvfølgelig er det Eyvind Stueland som har startet den. Jeg sier selvfølgelig, fordi han gründet barefootshoes.no omtrent før noen hadde løpt med tåsko her til lands, han har levd paleolivsstilen i mange år og var en av de første nordmenn som tok CrossFit Level 1-sertifisering. Det skjedde i Stockholm for tre år siden, og det var sånn Jon og Eyvind møtte hverandre siden Jon også var på den sertifiserigen. Jeg møtte Eyvind noen måneder senere, da Jon, Eyvind og jeg tilbrakte en helg hos Oslo Kettlebellgym for å bli sertifisert Body Weight Instructors av Steve Maxwell.

Eyvind er en gründertype, hvilket jeg har sabla sansen for. I tillegg er han en genetisk frik, du vet, en av disse som kan lukte på en vektstang og få større biceps. To år på rad har jeg dessuten møtt Eyvind i forbindelse med Lille Månes høstkonferanse, hvor vi begge har holdt foredrag. Bildet under er fra 2012, da jeg var gravid med lille Mini.

steinaldermann_paleoliv

Den første som ble intervjuet av Eyvind, var Christer Idland. De av dere som trener crossfit vet godt hvem han er – en av Norges beste crossfitutøvere (og pappan til Minis fremtidige kjæreste, født et par dager etter Mini. Mini bare vet det ikke helt enda). Denne uken har Eyvind og jeg snakket sammen.

I podcasten får du høre hvordan jeg oppdaget paleo, en del om min paleofilosofi, mot slutten langer jeg litt ut mot grøt som barnemat (må jo alltid raljere fra meg, tydeligvis), vi prater om hvor mat bør komme fra, og selve livsstilen. Jo, også prater vi om graviditet og amming. Om jeg skal si det selv er det en ganske trivelig time med Eyvind og meg.

Itunes-link steinaldermanns podcast

Link til podcasten hos Eyvind
steinaldermann podcast

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!