Torsdag er tid for trening! Og været i Oslo er helt fantastisk for utetrening. Kom i Torshovdalen i dag kl 18 for utetrim med Jon! Øverst, rett ved Sinsen T-bane. Jeg trente litterann i Torshovdalen i går. Pullups i en gren, og toes to gren (ikke toes to bar, altså). Jeg er blitt skikkelig fan av å ta pullups i grener. Det føles nesten litt hardcore lzm. Jeg kommer hjem skitten på hendene og  i nakken, fra bøss som detter ned fra gren og treet.

20140403_181757

Forskning viser at utendørs trening er bedre for psykisk helse enn å trene innendørs.

Compared with exercising indoors, exercising in natural environments was associated with greater feelings of revitalization and positive engagement, decreases in tension, confusion, anger, and depression, and increased energy. (…) Participants reported greater enjoyment and satisfaction with outdoor activity and declared a greater intent to repeat the activity at a later date.

Jon tar med et par kettlebells, jeg tar med Mini. Hun er så glad i å være ute at hun fant frem skoene sine selv i morges og viste de til meg. Håper vi ses! (Dere vet, sommeren nærmer seg, tips til utetrening er jo nyttig!)

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!