Tiden er nesten overmoden til å fortelle dere at jeg skal gi ut bok! Om paleo-livsstilen! Hurra!

Det forklarer min ikke-tilstedeværelse på bloggen og sosiale medier (og i privaten) den siste tiden. Jeg lever og ånder bok og er i disse dager i en hektisk innspurt.

I høst kontaktet Stenersen/Kagge forlag meg og lurte om jeg ville gi ut bok. Jess! Sa jeg. Selvfølgelig! Det passet bra med den planlagte ulønnede permisjonen jeg har siden Mini ikke har barnehageplass før i august. Boken kommer ut i begynnelsen av september og det blir om ikke alt for lenge mulighet til å forhåndsbestille på bloggen (med litt god pris!)

De siste månedene har jeg hatt en nerdete eremitt-tilværelse foran pc’en. Jeg husker knapt hva sosial omgang er eller hvordan mine venner ser ut. Det er mulig jeg har blitt rund i ryggen og firkantet i øynene. Mini har vært hos dagmamma to dager i uken, og svigers har passet på henne to dager i uken slik at jeg har fått tid til å jobbe.

Så, ville bare gi dere nyheten! Jeg skal skrive mer om hva boken inneholder snart, må bare levere manus og flexe litt på fotoshoot først. Jeg er for øvrig veldig stolt. Selv om å skrive en bok er tidvis frustrerende og en ensom tilværelse, har jeg kost meg gløgg. Gleder meg til å spre helse, matkunnskap og matglede til folket! Bli med meg og spre det glade budskap, lov meg det!

Bildet er tatt av fotografen til boken, Marte Garmann

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!