I boken min skriver jeg om hvor viktig det er med søvn og stressemestring. Å skrive bok er intenst. Det er fantastisk, misforstå meg ikke, men selve prosessen er gedigen og …intens. I påsken var jeg sosial såvidt to ganger og siden den gang har jeg igrunn vært inne hjemme. Vi bestemte oss ganske tidlig for å dra på en langhelg rett etter innspurten for å bare flate ut og gjøre så lite som mulig. Så i dag har vi feiret nasjonaldagen i Amsterdam og jeg har lekt med Mini to dager på rad, det kan jeg nesten ikke huske sist jeg gjorde. Det gjør meg ingenting å jobbe masse i perioder, så lenge jeg vet det er en slutt på det. Og, det skal jeg skrive om i en annen bloggpost, så lenge jeg klarer å legge inn noen kjappe økter og å spise næringsrikt for å orke å holde tempoet oppe.

Mini og jeg slapper av i Vondelpark. Perfekt vær til å lufte små og store tær i.

parkhenging

Vin til lunsj er en del av mitt paleoliv. Det glasset hadde jeg gledet meg til leeeenge!

vin

Vi bruker airbnb og bor i en skikkelig fin leilighet med veranda og bra kjøkken, slik at Jon og jeg kan lage mat og kose oss når Mini har kubbet for kvelden. Både i går og i dag har vi stekt kjøtt. I morgen blir det sushi take away.

kjøtthjemme

Du kan spise så bra du bare vil, men om du er for stresset kan det gjøre at vinninga med å spise sunt går opp i spinninga. Derfor er det viktig å koble av regelmessig. Og med det signer jeg ut, neglelakk og motemagasin venter.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!