Nå skal jeg straks sende avgårde manuset til forlaget, jippi! Det er på 122 sider pluss referanser. Jeg leser igjennom en siste gang nå og koser meg faktisk. Litt skrekkslagen er jeg også, for det jeg leser på min pc er ord som blir trykket i en bok og som andre skal lese. Crazy.

Jeg må jobbe videre, men jeg tenkte jeg skulle gi dere en liten smakebit fra det første kapittelet:

Vi trenger å redefinere hva sunn mat er. Vi trenger å komme oss bort fra ord som «lett middag», «søtt og syndig» og bruk av ordet kalorier. Dette er et syn på sunnhet som ikke har gjort oss sunnere, snarere tvert om. I fokuset på slankhet, at mat skal ta kort tid å lage, være fettfattig med lavt kalori-innhold, eller lavt karbohydratinnhold eller høyt proteininnhold, har vi mistet en vesentlig faktor: hva maten gir oss av næring. Mat skal gi næring til hver eneste celle i kroppen. En posesuppe, en måltidserstatter eller en pannekake med proteinpulver gir ikke det.

Håper det ga mersmak!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!