Noe jeg likte skikkelig godt med å skrive bok var å teste ut alle oppskriftene som er med i boken. Eller, siden jeg for det meste har lest og skrevet er Jon den som hovedsaklig har testet, mens jeg har smakt og smattet og vært godt fornøyd. Nå har vi fått blod på tann og har planer om å teste ca tusen oppskrifter til og dele de med dere. Jeg har begynt å handle inn matmagasiner. Jeg elsker å slappe av med et magasin, og for det meste går det i moteblader og litt treningsblekker. Nå, derimot, stabler vi opp med matmagasiner hjemme, ringer rundt og river ut oppskrifter (den gammeldagse formen for pinterest) som vi vil teste og paleofisere.

Jeg leser igrunn få matblogger. Jeg er innom paleoblogger som paleomg, utengluten og under vårt tak med jevne mellomrom, i tillegg til at jeg liker bloggen til Julie. Så tips meg gjerne! Hvilke matmagasiner er inspirerende? Hvilke matblogger er verdt å følge? Og hvorfor? Det trenger ikke være paleo i det hele tatt, men å tipse meg om bakebloggere er fint lite nødvendig.

Forøvrig grilles det i heimen nå: hjemmelaget marinade og flatribbe. Oppskrift kommer very soon!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!