Hei til deg som kommer fra godt.no eller VG! Jeg anbefaler virkelig å teste ut lammeburgerne denne helgen. Perfekt for grilling i godværet! Alle oppskriftene på denne bloggen er sukkerfrie, laktosefrie og glutenfrie. Allergivennlig og godt for helsen og utseendet. I august kommer boken min «Paleo – sunnere, sterkere slankere med en naturlig livsstil» på Stenersen/Kagge forlag, med lettforståelig informasjon om paleolivsstilen, treningstips og enda flere oppskrifter.

Lammeburgeroppskriften finnes også i boken. Som tilbehør er det en tomat- og ruccolasalat.

Salat fra boken Paleo av Sara Lossius

Paleo er naturlig mat som støtter oppom god helse. Det innebærer å spise kjøtt, fugl, fisk, egg, grønnsaker, nøtter, frukt og frø. Velg gjerne å spise dyr som har hatt det bra, dvs økologisk, gressforet eller vilt. Spis hele dyret, og inkluder gjerne kraft og innmat i kostholdet for ekstra næring. Spis så langt du har mulighet til økologiske og lokaltproduserte grønnsaker og frukt, gjerne i sesong. Å telle kalorier, proteiner eller karbohydrater er ikke nødvendig. Spis når du er sulten og spis til du er mett.

Ta gjerne en titt innom noen av suksesshistoriene. Line har blitt mye friskere fra fibromyalgia. Spør du meg, har hun fått et helt nytt liv (og jeg en ny venninne!), Stine fikk normal mage og ble kvitt kviser og Camillas helse var virkelig skranten helt til hun la om kostholdet. Inspirerende, eller hva?

Jeg har vært gravid med dette kostholdet, ammet og ammer litt fremdeles, og vår datter på fjorten måneder spiser slik. Les mer om fertilitet, graviditet og babymat under fanen paleobaby. Disse temaene holdt jeg også foredrag om på Lille Månes høstkonferanse i fjor. Et naturlig kosthold kan nemlig være gunstig for fertiliteten.

Min samboer Jon er den som hovedsakelig skriver om trening på bloggen, siden han har mange kurs og sertifiseringer innen trening og over åtte års erfaring med CrossFit.

Send meg en mail om du lurer på noe (sara at saralossius.no) eller legg igjen en kommentar! Følg også paleoliv på instagram og facebook.

Håper du liker burgeren og friesene!

Sara

(Smykke i halsen fra min venninne Camilla Brøyn)

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!