Tanum og jeg kan nemlig friste med en knallpris på boken min Paleo: sunnere, sterkere og slankere med en naturlig livsstil.  305 kr (normalpris 349.-). Klikk på banneren til høyre eller boktittelen over så kommer dere direkte til selve kjøpsprosessen. Handler dere fra disse linkene drypper det liiitt ekstra på klokkeren (les: forfatteren) også!

Jeg gleder meg inmari til dere får boken og kan lese den! Spent på tilbakemeldinger. I går var jeg og Mini hos forlaget og leverte fra oss korrektur. Det er selvfølgelig en profesjonell korrekturleser som leser med lupe, men jeg hadde noen innspill på bildebruk og strøk noen setninger jeg så var overflødige eller hvor jeg gjentok meg selv. Om en liten uke går boken i trykken! Det er utrolig sprøtt. Fra å være ulike dokumenter i word, i utallige versjoner, er det nå straks blitt en bok. Ergo er det på sin plass med nok et utdrag fra boken, fra det avsluttende kapittelet hvor jeg setter kosthold, trening og livsstil i sammenheng:

Noe av det jeg ønsker du skal sitte igjen med etter å ha lest denne boka, er at du selv er ansvarlig for din egen helse. Trenger du hjelp til å endre livsstil, søk hjelp enten profesjonelt, via nettfora eller hos venner og familie. Det er mye lettere og gøyere å gjennomføre en endring hvis du har andre med på laget. Det er også du selv som har ansvar for å forske på egen kropp. Vi er alle ulike, og en persons suksessoppskrift er ikke nødvendigvis din suksessoppskrift. Du må selv finne ut av hva slags paleoliv som passer deg. Det viktigste er at du lærer kroppen din å kjenne. Bli bevisst og registrer for eksempel hvordan du presterer på trening, hvordan søvnen din er, hvordan du føler deg og hvordan kroppen din ser ut. Omgivelsene endrer seg, og det gjør du også. Hva som fungerte i fjor fungerer kanskje ikke i år. Lær deg å jobbe med kroppen, ikke mot den. Å trene intensivt i tider det er hardkjør på jobb kan være å jobbe mot kroppen. Å spise så næringsrikt som mulig i en stressende periode, er å jobbe med kroppen.

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!