Her om dagen var jeg på Joe & the Juice med en venninne. Jeg valgte sort kaffi og en jus som besto av banan, avocado og ingefær. Sabla god! Mini og jeg kranglet nærmest om sugerøret. Jeg har laget en versjon som smaker litt mer lime og som også inneholder spinat. En mektig og næringsrik smoothie! Selv drikker jeg ikke smoothie regelmessig, siden jeg foretrekker å spise maten i stedet for å drikke den. Men innimellom er det forfriskende.

IMG_2067

Grønn smoothie med ingefær og spinat

Til to – tre personer

  • 2 avocadoer
  • 2 bananer
  • 1/2 pakke spinat (eller mer)
  • 2 dl kokosjus (for en mindre dekadent versjon kan du bruke vann)
  • 1/2 – 1 lime, saften fra
  • 3 cm fersk ingefær, raspet
  • Eventuelt kollagen

Ha alt i en blender. Blandes til en jevn smoothie. Enjoy!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!