Jeg har fått mange gode spørsmål på forrige bloggpost. Keep’em comin’, enten under dette blogginnlegget eller neste! EDIT: spørsmålsrunden er stengt – har fått masse snacks å svare på!  Jeg svarer i vei ganske så snart. Dog, litt snurt er jeg fordi ingen har spurt om min favorittlåt gjennom tidene. Derfor må jeg ta saken i egne hender: Sara, hva er din favorittlåt gjennom tidene? Jo, det skal jeg fortelle deg. Det er Bronski beat med Smalltown boy. Jeg kunne svart noe litt mer kredibelt, kanskje noe av Radiohead (high&dry, street spirit, karma police, all I need eller house of cards), eller noe av Blur (coffee&tv, the universal, your’re so great eller death of a party, sing, eller herremin blur har så mye bra), men det er noe med låten Smalltown boy. Da jeg bodde i London hørte jeg på den minst to ganger daglig, og siden den gang hører jeg på den jevnlig. Den setter liksom standarden for dagen, eller noe. Jeg blir ikke lei og jeg blir like happy hver gang jeg hører den. Enjoy!

PS: Vi lagde ekstremt digge bananpannekaker her om dagen, med bacon. Mini langet nedpå. Oppskrift på vei!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!