Da jeg var liten serverte pappa fleskepannekaker med blåbærsyltetøy med jevne mellomrom. Det likte jeg ikke. Jeg forlangte vanlige pannekaker med sukker på. Verken blåbærsyltetøy eller bacon var en hit hos meg. Pappa, derimot, mesket seg. Første gang jeg spiste pannekaker synes jeg det visstnok var så godt at jeg dyttet i meg bit etter bit uten å svelge og det endte opp med å nesten kunne bli dramatisk.

Sånn er det med Mini også. Men i motsetning til  minimeg, liker hun bacon. Paleobarnet som hun er (15 mnd blitt!) tar hun gjerne en baconbit og gumler fornøyd. Til frokost her om dagen lagde Jon bananpannekaker med bacon som tilbehør. Det er oppskrift på bananpannekaker i boken min også, men disse er litt annerledes rett og slett fordi Jon ikke hadde oppskriften i hodet. Mini spiste som en helt og det gjorde vi voksne også!

Bananpannekaker med bacon (ca 6 stk)

  • 3 egg
  • 2 ss kokosmel
  • 1 banan
  • Så mye bacon du selv ønsker

Finmos bananen. Rør sammen eggene og ha i kokosmel og banan. La det svelle i minst fem minutter. Stek, gjerne i masse økologisk smør, eller kokosfett.

Bacon steker du som normalt og har som tilbehør.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!