I går kom det en rørende og hyggelig melding til meg på Facebook, fra en leser. Hun har gitt meg tillatelse til å dele sin historie med dere:

Hei! Jeg fikk påvist Graves (stoffskiftesykdom) for 2,5 år siden. Etter å ha søkt mye på nett og lest bloggen din startet jeg med glutenfri kost for 1 år siden. Prøvd å unngå erstatninger, men spiser det som er praktisk. Kuttet også ut sukker utenom mørk sjokolade. Mine blodverdier har gradvis nærmet seg normalt og i mai tok jeg siste pille. Blodprøvene viser fortsatt litt autoimmun aktivitet, men jeg klarer meg uten medisin. Nå er det noen som blir kvitt sykdommen av seg selv, men som regel ikke når de har hatt den så lenge som jeg.. Nyter å være medisinfri, og satser på at det holder seg!

Men i tillegg til å bli frisk av min Graves har jeg blitt kvitt kronisk urinveisinfeksjon som jeg har hatt siden jeg var 3 år…helt utrolig! Jeg har påvist lammelse i urinblæra noe som gir god grobunn for bakterier..pleide gå på rundt 10 kurer antibiotika i året! Jeg har ikke hatt en kur siden mai i fjor! Opp gjennom livet (45 år nå) har jeg prøvd «alt» av alternativ behandling for min urinveisinfeksjon.

Synes det var hyggelig å fortelle deg dette da bloggen din var med å inspirere til å endre kosthold Jeg aner jo ikke om dette er forbigående, men akkurat nå er jeg frisk og nyter! Har mer energi enn på lenge, og trener regelmessig nå gleder jeg meg til boka di kommer ut, den er forhåndsbestilt! Ønsker deg og dine en flott sommerdag, og takk for inspirasjon!

Inspirerende og imponerende, eller hva? Det er så mye kraft i å spise mat som er riktig for kroppen. Mat kan gjøre oss friskere, og mat kan gjøre oss sykere. Denne leseren har søkt etter kunnskap og valgt å gi kroppen sin næringsrik mat og kutte ut mat som kroppen reagerte på. Så enkelt kan det altså være!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!