Førstkommende lørdag, altså lørdag 6. september, skal jeg bokbades hos Tanum Karl Johan. Det skjer klokken 14. Jeg skal intervjues av utgavesjef i Kamille, Elsebeth Danielsen. Som jeg gleder meg! Jeg håper å se så mange lesere som mulig der!

I forbindelse med nyåpning av Paleet har Tanum ekstra arrangementer. Om vi ser litt stort på det, står jeg på plakaten med Siri Hustvedt. Hun signerer bøker på torsdagen. Det, må jeg innrømme, synes jeg er skikkelig stas (spørs om hun synes det er like stas å være på samme program som meg, da). Andre som skal snakke og/eller signere bøker er blant annet dyktige Berit Nordstrand og gutta bak The flying culinary Circus.

Jeg skal snakke om hva et paleobasert kosthold går ut på, men håper også vi kan komme innom praktiske råd i hverdagen, at min suksessoppskrift ikke nødvendigvis er din suksessoppskrift når det kommer til helse, hvorfor et slikt kosthold er bra for helsen, og litt om hva selve livsstilen går ut på. Hva ville du likt at jeg snakket om? Gi lyd!

Etter intervjuet blir det signering av bøker. Ta med den du har eller kjøp et eksemplar. Jeg slår gjerne av en prat etterpå også.

Boken min har forresten kommet inn på bestselgerlisten igjen! Det er utrolig stas, særlig med tanke på at ikke alle bokhandlere har tatt inn boken. Er du innom en bokhandel uten å se boken min; spør etter den! Be de bestille den. Bare slik kan vi spre det gode budskap, helse og matglede til så mange som mulig. Og til dere som har tatt boken og snakker om den i sosiale medier og til venner, familie, kolleger og kjente – takk! Virtuell, takknemlig klem herfra.

Ses på lørdag! 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!