Denne høsten skal jeg holde to foredrag som jeg gleder meg veldig til:

Fredag 26. september mellom klokken 19 og 21 i Mathallen, Oslo, skal jeg snakke om paleo og forskningsbasert kosthold og helse med poteten som eksempel. Sånn cirka. Jeg har syv minutter til rådighet. Anledningen er at Nettverk for bærekraftig mat i Oslo holder et kveldsevent sammen med Forskningsrådet. Det er en del av ØKOUKA og Forskningsdagene. Kult!  Jeg er i spennende selskap denne kvelden, blant annet:

De hundre første får spennende goodiebags og jeg slår gjerne av en prat etter foredraget (og signerer og selger bøker!)

stay_fit_and_happy_small-1024x1024

Neste foredrag jeg skal holde er ikke åpent for alle, men jeg gleder meg like fullt. Lene Alexandra har hyret meg som kostholdsekspert på hennes Stay fit and happy-kurs, som hun holder sammen med Sandra Johansson. Jeg kjenner både Lene og Sandra fra flere år tilbake. Lene var innom CFO rett etter at det åpnet i Møllerparken. Sandra trente der regelmessig. Hun var konditor før og står bak den populære 17. mai-kaken. Jeg har stor respekt for begge to og gleder meg til å snakke i 90 minutter om kosthold og helse til kursdeltakerne.

Jeg sier i fra om det blir flere foredrag eller bokbad frem mot jul! Alltid gøy å hilse på lesere. Forøvrig skal jeg ikke snakke på Lille Månes høstkonferanse i år, men jeg har kjøpt billett og gleder meg til å mingle der.

(Bilder tatt fra Mathallen.no og fra Lenealexandra.com)

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!