I den nyeste utgaven av Kamille Puls er jeg intervjuet. Jeg er ganske så fornøyd med intervjuet. Jeg forteller kort om hva boken handler om, det viktigste  budskapet i paleo (i alle fall for meg), hva som gir meg overskudd og så forklarer jeg at jeg ikke liker utrykk som å skeie ut eller søtt og syndig. Og jeg sier som sant er, at jeg savner vin nå som gravid. Jon og jeg hadde date på lørdag, vi spiste på Grilleriet i Operapassasjen. Det hadde gjort seg med vin til hjort, det må jeg si.

kamilleintervju

Det er vel første gang jeg leser Kamille Puls. Bladet var ikke så verst! Visse andre av disse treningsbladene synes jeg kan ha for mye fokus på å se diggness ut og å komme seg ned i vekt eller få rompa til å se ekstra spretten ut. Det selger sikkert blader (og annonsekroner), men det appellerer ikke så mye til undertegnede. Det blir for enkelt. En del av helsejournalistikken er også ganske så … lite skeptisk mot for eksempel de gjeldende kostholdsrådene. Særlig et av bladene er kalorifiksert, og er det noe som gjør meg trist er det nettopp kalorifiksering. Et av de negative tingene med Kamille Puls må være at jeg fikk lyst på nye treningsklær. Helst med dyremønster.

Oppskriften jeg deler til Kamilles lesere fra boken er Turbar. Har du ikke laget disse enda er det jaggu på tide! Jon lagde en med mindre karbohydrater til meg her om dagen (det passer magen min bedre, ikke åssen den ser ut, for den er jo naturlig nok voksende nå som jeg har kiddo i magen, men fordi jeg reagerer på for mye karbs om dagen, dessverre). I stedet for rosiner og tranebær hadde han kokosflak i. Jeg synes den versjonen ble kjempegod. Har også hørt og sett variasjoner feks på instagram med mer salt, eller dyppet i mørk sjokolade. M-M!
turbar2

Håper dere liker intervjuet!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!