Onsdag 19. november kl 19 skal jeg og Pål Jåbekk snakke om paleolivsstilen, kosthold og trening i Larvik, på Grand Hotell. Det er det siste foredraget jeg skal holde før Jon og jeg får to kids å holde styr på. Jeg har utsatt et annet foredrag på Sørlandet til våren, og forhåpentligvis blir det flere foredrag og liknende i 2015!

I Larvik skal jeg snakke ganske grunnleggende om hva som er bra med et paleobasert kosthold, hva maten bør gi av helsefordeler i stedet for minus på helsebanken, jeg skal snakke om hvordan man kan legge om livsstilen, i tillegg til litt om hvorfor det også er viktig å ta hensyn til søvn, trening og stressnivå når en ser på helse i et helhetlig perspektiv.

Deretter skal Pål snakke om trening og helse i et evolusjonært perspektiv. Jeg har hørt Pål snakke et par ganger, samt hørt ham på steinaldermann sin podcast, så jeg gleder meg til å høre hva han har å si. Boken hans, Helt naturlig mat og trening, er en fin bok å dykke enda mer ned i materien etter å ha lest min bok.

Arrangementet er i regi av Kostreform for bedre helse Vestfold, og koster kun kr 50,- for medlemmer og 100,- for ikke-medlemmer. Jeg tar med boker og penn, klar for signering. (Jeg tar kort, så det er bare å kjøpe julegaver til venner og familie!). Dessuten er det alltid hyggelig og stas å slå av en prat med lesere, så kom kom!

Åpent-møte-Sara-Pål

PS: Jeg er selv fra Tønsberg og har spilt utallige håndballkamper i Larvik. Håper å treffe lesere fra Vestfoldbyer i tillegg til Larvik!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!