Jeg er lei meg for at bloggen min er noe laber om dagen, men dette er siste uken av flytting og flytting tar alltid tid. De dagene jeg ikke er på jobb, hviler jeg som regel litt på formiddagen også. Jeg har flere spennende temaer, innlegg og oppskrifter på trappene, men det må vente en liten ukes tid før det kommer ut på bloggen.

I mellomtiden er jeg veldig nysgjerrig på hva dere ønsker å lese mer om! Og hva ønsker dere å lese mindre om? Hva er nyttig, hva er kjipt? Det er nyttig for meg med tanke på videre utvikling av bloggen. Er det gravidpreik? Oppskrifter? Trening? Mer faglig prat? Tips’n’triks? Barnemat? Raljering? Annet? Fyr løs, og jeg er lutter øre.

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!