Jeg synes å lage ønskeliste til jul er skikkelig vanskelig. Jeg vet inderlig godt hva jeg har lyst på, men som oftest er det dyrere ting eller veldig spesifikke ting (så som designstoler), som ikke er så lette å gi til jul. Eller klokke, som jeg ønsker meg i år, men jeg vet ikke helt åssen – før jeg ser den. Dessuten synes jeg det er vanskelig å ønske meg ting jeg strengt tatt ikke trenger. For jeg trenger jo ikke så mange ting, om noe – jeg har alt jeg behøver, såvidt jeg vet. Og jeg ønsker ikke å ha for mange ting, heller. Jeg har ikke et sterkt behov for tre langstrakte hyller med sko, for eksempel. Men til saken. Her er mine tips til julegaver, som jeg tror kan passe mine lesere!

 • Sko fra vivobarefoot (bruk koden paleovb så får du 20 prosent rabatt!) Sjekk feks mine nye, jeg synes de er så inmari fine! 
  vivobarefoot
 • Smykker eller lyslykt fra Camilla Brøyn. Hun er en av mine nærmeste venninner, så jeg er innhabil, men jeg liker arbeidene hennes så inmari godt. Har selv både lyslykt og smykker, og har gitt bort øredobbene til venninner som bruker dem mye. Anbefales!
  camillatherock
 • Boken til Pål Jåbekk: Helt naturlig mat og trening. Boken hans kan sies å være en fortsettelse av min (selvom han skrev boken sin før jeg skrev min). For de som har lyst til å dypdykke ytterligere i kostholdsmyter uten å lese engelsk litteratur.
  heltnaturligmatogtrening
 • Et abonnement på Helsemagasinet. Nyttig informasjon i hvert nummer, og en viktig og deilig motvekt til andre helsemagasiner som mer snur kappen etter vinden (og tar myndighetenes kostholdsråd litt for gitt).
 • Et abonnement på Paleo Magazine. Jeg leser Paleo magazine på ipad’en min. Koster ikke stort og er alltid inspirerende og nyttig. Kanskje gave til deg selv?
 • Kjøttkurs hos Kulinarisk akademi. Jeg ga dette i bursdagsgave til Jon for halvannet år siden og vi dro begge to. Lærerik og smaksrik og veldig mettende kveld! Det er koselig å gi opplevelser. Og i dette tilfellet har det kommet til gode i etterkant, vi fikk nemlig bedre kjøkkenskillz. Kulinarisk akademi  har også fiske-, sushi- og sausekurs, for eksempel. Anbefales!
 • En jærskla god kniv, feks Global.
  globalkniv
 • Stavmikser, av typen Bamix. The one and only, ikke kjøp noe annet. Livet mitt er nesten før og etter, helt sant! Men jeg må komme med en innrømmelse. Jeg fikk denne i julegave av Jon i fjor, og jeg bare: «Har vi begynt å gi hverandre praktiske gaver nå?! Hrmpffff». Helt til jeg skulle lage majones. Nå bruker vi den hver dag, til alt fra supper, moser, sauser og guacamole.
 • Et glass eller boks med hjemmelaget, sunt julesnop. Oppskrift kommer i neste innlegg! I tillegg til linker til andre bloggere som er mer på utvikling av snopoppskrifter enn meg.

Noe annet som burde vært på listen? Tips meg gjerne!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!