Åh, for noen fine mennesker dere er! Det var så mange gode ønsker til venner og familie som svar på adventskonkurransen. Var det ikke litt koselig å tenke på hvem som kunne få boken? Det var i alle fall veldig koselig å lese igjennom all omsorgen dere har for de dere er glad i!

Såpass varm i førjulshjertet mitt ble jeg at jeg velger å gi bort to bøker. En som jeg bare måtte gi til, og en som jeg trakk gjennom en generator:

  • Magnus, din kone skal få boken av deg til jul. Håper hun blir fornøyd!
  • Anne Marthe, jeg kunne ikke la være å gi din tenåringsdatter boken min:

jeg vil så gjerne at min datter på 15 år skal få en signert bok fra deg! Hun har vært sykmi ca 5 år, og alvorlig syk siste 1,5 år. For å bedre situasjonen har hun fått hele familien til å legge om kostholdet. Det har vært en reise fra ut med sukker, lavkarbo til paleo. Og det med fantastiske resultater for hele familien :-) På gode dager disker hun opp de deiligste retter, og på dårlige dager er det vi andre som henter inspirasjon til paleoretter fra bl.a deg. Skapende er rensket for halvfabrikata, takket være henne! Glede :-) Hun fortjener så utrolig en oppmuntring. Og om hun ikke når opp denne ang, garanterer jeg at boken likevel vil ligge under treet i år

Fin mamma hun har! Jeg ønsker henne alt godt.

Til dere andre, husk at boken er noen få tastetrykk unna via denne linken Tanum.no. Kjøper du herfra drypper det pittelitt ekstra på forfatterinnen, som igjen går til å utvikle paleolivkonseptet ytterligere! Det anbefales å bestille fra nett innen 16. desember for å være garantert at posten kommer frem til jul.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!