Konkurransen er avsluttet

Flinke Julie som skriver bloggen Julies matblogg og som også deler oppskrifter på godt.no, har nettopp gitt ut boken Kjernesunt – En inspirerende kokebok for deg som ikke spiser gluten, melk og sukker men som elsker god mat.

Jeg og Lillesøster var på lanseringen hennes forrige uke hvor jeg kjøpte boken. Jeg er så heldig å ha blitt kjent med Julie det siste året! Foreløpig har jeg kun prøvd en oppskrift moderert litterann, nemlig squashlapper (min versjon kommer når jeg har fått prøvd litt – oppskriften inneholder nemlig havremel, som jeg ikke spiser), og de var supergode! Squash, altså. Den grønnsaken svikter liksom aldri. Boken har fine bilder og mange av oppskriftene skal testes ut. Boken er ikke helt paleo, men som dere sikkert har skjønt er jeg 1) ikke så opptatt av å båsesette hva slags kosthold jeg har og 2) fan av at man spiser den maten som en hver merker gir best helse både fysisk og psykisk. Julie sitt kosthold – og bokens oppskrifter –  innebærer blant annet bløtlagte belgfrukter og glutenfrie melalternativer som nevnte havremel og quinoamel, blant annet. Om man ønsker, kan man forske med hvordan erstatte dette med feks mandel- eller kokosmel, eller sjekke med kroppen om havremel går greit.

Uansett. Jeg vil veldig gjerne at en leser skal få boken til Julie. Det blir en slags forsinket gave til påskeegget! Alt du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet hva som er din yndlingsrett/yndlingsoppskrift. Du må gjerne linke til oppskriften om den finnes på verdensveven, skrive den ned kjapt og gæli, eller bare skrive hva retten heter. Jeg trenger nemlig så mye inspirasjon som jeg bare kan på matfronten om dagen! Vinner trekkes tilfeldig og jeg kontakter vinner på epost. Konkurransen avsluttes søndag førstkommende kl 20, altså den 5. april kl 20.

Lykke til!

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!