Det spirer og gror i grønnsakshagen vår. I alle fall litt.

På forrige post om grønnsakshage fikk vi mange gode tips og råd om alt fra hva som bør plantes ved siden av hverandre til hvor vi bør bestille frø.

Siden sist har vi sådd:

  • Feltsalat. (Min favorittsalat som jeg spiser til frokost nesten hver dag nå, men da i kjøpt versjon.)
  • Ruccola.
  • Spinat.
  • Kålrot.
  • Rossolollosalat.
  • Sukkererter.

kålrotspire

Vi har også kjøpt blant annet agurk og squash, men ikke fått sådd det enda. I tillegg skal vi ha mange krydderurter, spiselige prydplanter og tomater. Det skal jeg være sjefen for, mens Jon er hovmester for det andre.

Lekeplass eller grønnsaksbed

Jon har snekret grønnsakskasser selv, i stedet for å kjøpe for eksempel på plantasjen. Jeg har lært Mini at pappa er handyman.

Utenfor hagen vår står det nå en kompost. Den fikk vi for to uker siden og vi er spente på hvordan det blir! Jeg liker veldig godt tanken på at alt av matrester o.l skal bli til jord som vi får nytte av.

Mini har fått sandkasse av bestefar slik at hun kan grave uten å ødelegge prosjektet vårt. Hun har vært med å luke i hagen og vanner så ofte hun kan.

Vi leser også to-tre bøker som jeg tenkte å dele i neste hagepost!

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!