Endelig kan jeg si hva jeg har drevet med den siste tiden: Jeg lanserer podcast!

I fjor på denne tiden kom jeg på en ide: hva om jeg lager en podcast hvor jeg kan snakke med spennende mennesker? Etter å ha vært svanger med ideen en halv evighet har jeg endelig fått tid og overskudd til å snakke med et knippe flinke folk. Podcasten lanseres mot slutten av denne uken, men jeg ville dele nyheten med dere allerede i dag slik at dere har noe å glede dere til! Det er sjukt kult å endelig ha fått det til! Hva podcasten heter får du vite når jeg lanserer første episode.

I hver episode prater jeg med en person. Episodene varer i tre kvarter til en time. Jeg kommer til å legge ut episoder ukentlig i begynnelsen, deretter trolig hver 14. dag. En liten teaser om hvem du kan bli bedre kjent med og lære mer fra de kommende ukene:

  • En person med over 50 000 følgere på instagram. Vi prater om kropp og sånn.
  • En person som vet hvorfor du spiser den sjokoladen selvom du vet du ikke skulle spist den.
  • En person som har gjennomgått en skikkelig livsstilsendring.
  • Noen særdeles hyggelige utlendinger (fordi podcasten er jo også internasjonal!).
  • Et av mine forbilder.
  • … og første kapittel av en viss bok (kan det være min, tro?).

Og flere kommer! Og i den forbindelse vil jeg ha deres kommentarer: hvem vil dere jeg skal snakke med? Og hvorfor? Kom med forslag!

Og så håper jeg dere håper jeg dere er like hoppende glade som meg!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!