En vinterlig fargefest av en salat som passer både til kjøtt og omelett. Eller bare som et lite måltid i seg selv.

Tid: ca 30 min

Nivå: Enkel

Ingredienser:

  • To søtpoteter
  • En pakke med grønnkål
  • En neve valnøtter
  • En halv neve eller så av gresskarkjerner
  • Mineralsalt til smak

Fremgangsmåte:

Skrell søtpotetene og skjær dem opp i passende biter. Kok til ferdig, ca 20 minutter. Skyll grønnkålen og forvell den et par minutter i kokende vann. Slik blir næringsstoffene lettere tilgjengelig. Ha den så i kaldt vann og la den avkjøle seg før du river den i passelige deler.

Bland søtpotetbitene og grønnkålen. Tilsett valnøtter og gresskarkjerner og smak til med salt.

Server!

DSC_2566

PS: Jeg synes den blir ekstra smakfull med en god balsamico til. Jeg liker balsamicoen fra Oliver&co.

Er du glad i søtpotet? Sjekk også ut oppskriften min på søtpotetrundstykker, søtpotetsuppe, bakt søtpotet – eller hva med fiskekaker med søtpoteter i?

I boken min får du flere digge oppskrifter med søtpotet i. Keen på signert utgave til jul? Kjøp her!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!