Fine lesere fortjener en julekalender. Jeg har en juleluke i uken hver uke frem til jul og har samlet noen fine julekalendergaver som jeg selv enten ønsker meg eller har testet og anbefaler. Først ut: Vivo barefoot! Konkurransen er avsluttet

Jeg er fan av å gå barbeint. Fremdeles henter jeg avisen i helgene barbeint. Det er ikke lange stykket å gå til postkassen og jeg liker at jeg blir kald på føttene. Når jeg trener hjemme trener jeg barbeint. Når jeg trener i garasjen bruker jeg som regel mine rosa og lilla The One fra Vivo. Jeg har også vintersko fra Vivo, som likner litt på Uggs, men som er mye, mye lettere og mykere å gå med (Vanessa Rudjord anbefaler Uggs, ser jeg, men hun burde teste vivo sine). I tillegg har jeg også gummistøvlene til Vivo. I podcasten med Under vårt tak snakker jeg om disse. Jeg forteller som sant er at jeg i den grå novembermåneden har gått barbeint i gummistøvlene til og fra barnehagen for å hente Elly. Faktisk har jeg hatt på meg gummistøvlene en dag jeg kun trente tung markløft i garasjen. Jeg synes de er superfine. De er dog ganske smale i leggen.
DSC_2544

Jon har også blå The One, og bruker modellen Scott nå på vinterstid. Nå som Elly er stor nok til å ha vivos – de har nemlig ikke skostørrelse under 25 – bruker hun og vivo. Vi er nemlig opptatt av at hun og Fie når den tid kommer skal ha så minimalistiske sko som mulig. Elly har også gummistøvlene til Vivo. De er tøffe synes vi, men litt høye på leggen til henne.
IMG_5173

Konklusjon: vi er fornøyde med Vivos og derfor er jeg inmari fornøyd med at både en kvinne og en mann kan vinne et par sko i denne ukens juleluke! Modellen heter Kembo og passer fint til høst, vinter og vår. Kembo er dessuten håndlaget i Afrika og produsenten støtter lokalt næringsliv.

69794_VIVOBAREFOOT_KEMBO_SOFA_L_Tan_1

Konkurransen er enkel: Hvorfor vil du vinne minimalistiske sko?

Svar i kommentarfeltet og oppgi størrelsen din. Konkurransen avsluttes 5. desember.

Lykke til!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!