Med produkter fra Soma i huset er det lett å lage sunnere godis og småkaker til jul. Konkurransen er avsluttet. Gratulerer til Siri!

Ukens juleluke byr på en pakke som inneholder cocosa, kokossukker og 70 prosent sjokolade. Og kanskje litt ekstra sjokolade av et annet merke, om vi er heldige!

Cocosa bruker jeg til alt mulig. Jeg blander det med litt banan til Fie som et enkelt måltid på farten, jeg kan ha det i kaffekoppen min i perioder, eller som rask energi ved å ta en teskje cocosa og et par nøtter. Kokosfett inneholder nemlig en type fettsyrer som raskt blir til energi i kroppen. Fun fact: Brystmelk inneholder også denne typen fettsyrer.

Kokossukker bruker jeg mye. Jeg bruker det i kakaoen min, jeg bruker det i mine karameller (oppskrift kommer denne uken, gled dere!), og i min berømte brownie.

Og 70 prosent sjokoladen er en av de beste mørke sjokoladene jeg vet om. Den brukte jeg i cookiene som jeg delte oppskrift med for noen uker siden.

Legg igjen en kommentar, kanskje med hva du vil lage av sunt snop til jul, men det er ikke must. Jeg trekker en tilfeldig vinner torsdag 10. desember. Lykke til!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!