Lyst til å lære mer om allergivennlig, næringsrik, sunn og smakfull mat? Bli med på kurs med Julie Chiku og meg, davel!

Dette har jeg gledet meg til å fortelle lenge! Julie Chiku og  jeg har slått mathodene våre sammen og laget et kurs! Jeg skal snakke om hvor viktig god og næringsrik mat er for kropp og sjel, mens Julie skal lære oss hvordan lage slik mat i praksis. Sammen lager vi tre retter og spiser den på slutten av kurset. Kanskje med litt vin i glasset?

Julie Chiku er kjent fra Julies matblogg. Hun skriver også fast for godt.no og har gitt ut to kokebøker: Kjernesunt og Julies grønne kjøkken. Jeg har begge to fremme på kjøkkenet mitt. I tillegg driver hun egen catering. Driftig og dyktig ung dame som jeg er veldig fornøyd med å ha som samarbeidspartner! Mon tro hun dukker opp på Ingefær podcast etter hvert slik at vi kan bli litt bedre kjent med henne … Julie lager mat uten melk, gluten og sukker og er som meg tilhenger av økologisk, kortreist og mat i sesong.

Tekstplakat 3

Vi har kun ti plasser tilgjengelig, så det gjelder å sikre seg plass raskt! Kanskje det kan være julegave til deg selv og en du setter pris på? Psst! 1500,- er intropris, husk det!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!