Gode kroppsprodukter er aldri en feil gave å få, eller å gi. (Konkurransen er avsluttet).

I ukens juleluke gir jeg bort hår- og kroppsprodukter fra A’kin i samarbeid med den finfine økologiske nettbutikken PureSkin! Jeg har selv sjampo og balsam fra A’kin og liker merket godt. Du kan vinne Unscented very gentle shampo, balsam og body wash. Les mer om produktene ved å klikke på lenkene.

pureskinkalender

Som jeg har skrevet i et tidligere innlegg bruker jeg i all hovedsak kun økologiske produkter til hud og hår. Unntaket er sminken. Det meste nye jeg kjøper av sminke er øko, men jeg kaster ikke produkter jeg har som ikke er øko. Jeg har dessuten til gode å finne en god øko-mascara. Det lille jentene mine bruker av såpe og krem er også økologisk.

Men over til konkurransen. Det eneste du trenger å gjøre for å vinne Unscented-serien fra A’kin er å kommentere på innlegget. Du trenger ikke si noe vettugt, men om du har et produkt å anbefale meg er jeg selvsagt happy for det. Jeg trekker vinner torsdag 17. desember. Lykke til!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!