Julie Chiku er damen bak den populære bloggen Julies matblogg, hun skriver fast for godt.no, har gitt ut to kokebøker, driver catering, er snart kursholder og fokuserer hovedsaklig på allergivennlig mat. Da hun oppdaget at hun hadde mange matallergier snudde hun sorgen over å ikke kunne spise brødskive med ost mer til business-suksess. Vi snakker også om alternativ julemat!

Jeg er veldig fornøyd med å ha Julie på Ingefær podcast. Julie er en av de driftigste damene jeg vet om i tillegg til at hun nærmest tryller med mat. Foreløpig har jeg likt alle oppskriftene jeg har prøvd fra henne, og med blogg, godt.no og to kokebøker har hun kommet på mange oppskrifter.

podcastcover-1

I podcasten snakker vi blant annet om:

  • Bøkene til Julie: Kjernesunt og Julies grønne kjøkken
  • Om å bruke hele dyret
  • Om å spise kjøtt og fisk: økologisk vs konvensjonelt
  • Ulike gode produsenter og utsalgssteder man kan gjøre smarte valg
  • Alternativ julemat: uten melk, sukker og gluten
  • Hjemmelaget mat og allergimat trenger ikke være så vanskelig
  • At livet skjer og at man ikke alltid kan spise så sunt eller leve så sunt som man ønsker
  • Hva Julie alltid har på kjøkkenet sitt
  • Litt om kurset vårt!

Linker vi snakker om:

Du har tre valg:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast, eller din favoritt podcast-app og trykk abonner.

Hør episoden her:

Last ned episoden som mp3

Meld deg på kurs før det er for sent!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!