***Konkurransen er avsluttet*** I episode 2 av Ingefær podcast snakket jeg med Gry Hammer om fermentering, og blant annet om vannkefir. Nå kan du vinne startpakke til vannkefir fra Naturlig Liv og starte 2016 på en super måte!

En av mine planer for 2016 er å fermentere i langt større grad enn hva jeg gjør nå. Vannkefir smaker godt og tilfører oss bakterier som er bra for helsen vår. Enkelt er det å lage også! Den siste juleluken i min kalender inneholder altså startpakke til vannkefir fra den fin-fine nettbutikken Naturlig Liv.

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å kommentere under innlegget! Jeg trekker en vinner lillejulaften. Lykke til!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!