Oda Omholt skriver bloggen natur og mat og er lidenskapelig opptatt av natur, mat og matkultur. I episode 16 av Ingefær snakker vi om kjøttproduksjon kan være bærekraftig, om bruken av hele dyret og om kjøtt og helse. Og mye, mye mer!

Oda er lidenskapelig opptatt av alt som har med natur, mat og matkultur å gjøre. Hun er utdannet naturforvalter, organiserer den heløkologiske serveringen til frivillige på Øyafestivalen, prosjektleder for Oslo Mat og Vinmesse som i år går av stabelen 31. mai, hun er styremedlem i ulike forbund, vært med å starte Kooperativet og skriver om natur og mat på bloggen som heter nettopp det: natur og mat.

 

ingefaer_expandet

Temaer vi snakker om

  • Odas definisjon av bærekraft
  • Hvorfor og hvordan kjøttproduksjon kan være bærekraftig
  • Bruken av hele dyret
  • Viktigheten av animalsk føde for fertile kvinner
  • Dyrevelferd
  • Helse for dyr og for oss
  • Fettsyrebalansen i dyr fra kraftfor vs naturlig føde
  • Kylling og svin og soyaimport
  • Og så får du praktiske tips og triks til hvordan bli en bevisst forbruker

Du har tre valg

 

Finn Ingefær podcast i iTunes

Hør episoden her:

Last ned episoden som mp3

Aktuelle linker

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!