Sommeren nærmer seg og mange trener litt ekstra og passer på kostholdet litt ekstra for å komme i form til sommeren. Men hva når higen etter en enda finere kropp, sixpack, tynnere lår, flatere mage eller mer spretten rompe går på bekostning av fysisk og psykisk helse, sosialt liv, hormoner eller sexlyst? Dette og mye, mye mer snakker Silje Mariela og jeg om i episode 20 av Ingefær.

Styrkecoach, gründer, blogger, tidligere bodyfitnessutøver og mamma Silje Mariela snakker i episode 20 av Ingefær åpent om kropp, trening og kontroll – og hvordan livet hennes endret seg da hun ble mamma til lille Aron og kroppen nektet å la henne komme i superform på kun 12 uker etter fødselen som hun hadde planlagt.

ingefaer_expandet

Vi snakker også om

  • Siljes reise fra bodyfitnessutøver til helsefrik til å ha en mer balansert holdning
  • «Det var bare kropp det dreide seg om»
  • Hvor merkelig det er at hvordan magen ser ut definerer oss/lar oss definere oss selv
  • Hvorfor å spise lite og trene mye er som å gasse og bremse samtidig
  • At det å være gravid og bli mamma er nok i seg selv – vi trenger ikke press for å se digge ut i tillegg
  • At Silje skulle vise verden det gikk an å komme i form på 12 uker etter fødsel …
  • … og at det ikke gikk, og at hun nå er glad for at det skjedde
  • Viktigheten av å jobbe med, ikke mot kroppen
  • At 2 – 3 treninger i uken kan gi vel så gode resultater som 6 – 7
  • Og selvfølgelig mye, mye mer!

siljemariela_bilde2

Du har tre valg

Finn Ingefær podcast i iTunes

Hør episoden her:

 

Last ned episoden som mp3

 

Være med på live innspilling av Ingefær podcast?

Onsdag 27. april skal Gry Hammer og jeg snakke om kostholdet Børge Fagerli snakket varmt om i forrige episode av Ingefær, nemlig kostholdet som bestemora di spiste. Vil du vite mer om hvorfor fermentering er gunstig for oss? Hva det vil si å være en moderne jeger? Hvorfor innmat og kraft er så viktig for helsen? Og lær mer om mitt favoritt-tilskudd nemlig leverkapsler!

Ingefær blir vanligvis tatt opp hjemme, men nå flytter jeg podcasten ut til Eldorado bokhandel i Torggata i Oslo, klokken 18 onsdag 27. april. Det blir så gøy å ta opp en podcast med publikum tilstede! Gry har med surdeigsstarteren Donald og svarer også på spørsmål fra salen. Billetter koster kr 100 og må kjøpes på forhånd. Håper å hilse på deg der!


Aktuelle Linker

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!