Hver gang vi besøker mamma i Tyskland går jeg berserk på det lokale, økologiske supermarkedet Alnatura.

Eller, berserk og berserk. Men jeg fyller i alle fall opp kurven. Tenk å ha et helt økologisk supermarked rett i nærheten! Det er fordelen med å bo i et land med mange flere millioner mennesker enn lille Norge. Markedet er mye større, og det gjør jo utvalget bedre også. Sist gang vi var i Tyskland var i påsken og jeg knipset i vei mens vi hamstret varer.

Gedigent utvalg av økologiske oster, som seg hør og bør i Tyskland.

DSCF0522

Forklaring på hvor øko-egget man kjøper kommer fra.

DSCF0537

Eksempel på utvalg av produkter til kropp og ansikt.

DSCF0526

Økosminke.

DSCF0529

Stort utvalg av ulike oljer og eteriske oljer.

DSCF0524

Neglelakk som ikke er så giftig.

DSCF0530

Produkter til hus og hjem. Jeg bruker ecover, men det handler jeg i Norge.

DSCF0535

Vivani er alltid med i min handlekurv og på bestillingslisten til mamma.

DSCF0534

Jus og saft i lange baner. Jeg kjøper kun Coco.

DSCF0538

Elly elsker 92 prosent sjokolade og måtte åpne sjokkisen i butikken. DSCF0539

Vin og vin og vin.

DSCF0542

Fint utvalg av grønnsaker

DSCF0547 DSCF0550

Dette er hva jeg endte opp med å handle.

DSCF0639

Fra venstre til høyre øverst: Fullkornmel som Jon bruker til surdeigsbrød, kokoschips som jeg pynter smoothiene mine med, annen type mel til Jon, kokossmør (denne var med litt rørsukker i, så det var nærmest godteri!), bokhvetemel, mandelolje og to eteriske oljer (har planer om å lage min egen olje til ansiktet etter tips fra Birgitte Magnussen), kastanjenøttmel som vi ofte har i bananpannekaker, vaniljedusjsåpe, håndsåpe og pudder.

Fra venstre til høyre nederst: tørkede epler som snacks på flyet hjem, tannkrem til meg og kidsa, 99 prosent sjokolade, neglelakk, maca-pulver, solkrem faktor 20 og badesalt.

Mamma fikk beskjed om å ha med seg koksosmør, 92 prosent sjokolade og mer maca denne gangen. Maca bruker jeg som ekstra energi i smoothiene mine. Da jeg skrev boken min sverget jeg til maca hver eneste dag. Det er regnet som et legemiddel i Norge så om du bestiller fra iherb kan pakken tas av tollvesenet.

 

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!