Jon spurte om jeg ville gifte meg med ham, jeg sa ja og vi vil gjerne ha tips fra dere lesere!

Å få ring på fingeren av Jon er vel noe av det hyggeligste og fineste som har skjedd. Nå funderer vi på bryllup neste sommer. Jeg har noen mange tanker om åssen jeg vil at vi skal gifte oss, men jeg vil gjerne ha tips og råd fra dere! Bare innrøm det, det finnes noen bridezillas der ute. Eller noen som har vært i bra eller mindre bra bryllup. Gi oss dine beste tips og råd for et vellykket bryllup! Tips oss gjerne om fine steder, gode leverandører av mat/catering, fresheste bryllupskjolene, etc etc. Alle tips mottas med takk. Kanskje jeg skal sende ut et eksemplar av boken min før sommeren også, tro, til et godt tips? Ja!

20160611_185651

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!