Det er nesten to måneder siden sist jeg var innom bloggen min! Jeg har tatt ferie og også jobbet i kulissene. Se bare!

Vi har vært på hytta i Risør. Der plukket vi blåbær i skogen.
DSCF1719

Så ville vi oppleve midnattssol i Bodø, men været ville det annerledes. Jeg hadde optimistisk pakket shorts. Vindfleecen fra Polarn var hyppigere brukt. Selvom det var kaldt insisterte Elly å gå barbeint. (Det liker jeg!) Vi dro på dagstur til Kjærringøy. Fantastisk vakkert! Der er det også en økologisk kafe og ysteri som heter Markens grøde. Virkelig god lunsj!

DSCF1909 DSCF1998

Hengt på stranden hjemme og sett på rarieteter i gresset, badet masse og sett at Jon har sup’et.
DSCF1552

Jentene har hengt på stativer hvor enn vi har vært. Gjerne også på klatrestativet vi har inne, kl 0615 om morgenen mens vi venter på kaffe..
DSCF2232

Det har blitt plukket rips i hagen, uansett vær.

DSCF2403

Og jentene har plukket markjordbær og bringebær overalt.

DSCF1846

Vi har sett det spire og gro i hagen. Her ser du en squash-blomst. Squash var en suksess (nemlig ikke alt som blir suksess i hagen vår!), så det skal vi plante mer av neste år.

DSCF2124

Jeg har hatt date med Jon uten kids. Da gikk vi lang tur i skogen, badet på Sognsvann og sov på hotell. Vi spiste sushi takeaway på Tjuvholmen, leide gjennom byen før vi delte en bolle med blåskjell og drakk hvitvin. (Jon drikker øl). Det dokumenterte jeg på instagram, hvor jeg heter det samme som her: saralossius.
14074586_10154372967858076_996608940_o

Jeg har prøvd brudekjole uten å finne noe. Vet veldig klart hva jeg vil ha, nemlig.

14002546_10157230524865612_1275319398_o

Vi har drukket UR-brus fra Duggurd. Det vil si, jentene drakk, Jon og jeg fikk en smak. Sunnere drikk for de små – anbefales! Elly elsker kombucha, så Jon har storproduksjon om dagen.

DSCF1579

I tillegg har jeg laget meg hjemmekontor, vært på en samling med RAW mental trener level 1, grublet jevnlig slik at sommeren har vært litt opp og ned, jeg har trent akkurat passe mye, spist mye mørk sjokolade, vært på galeien et par ganger og mest av alt: kost meg med min fine familie.

Nå er jeg klar for en hektisk høst hvor jeg skal balansere å henge så mye med jentene mine som mulig samt spennende prosjekter. Og Ingefær podcast, selvfølgelig. Mer om den i neste post!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!