Etter en lengre sommerpause er Ingefær tilbake i gjenge søndag 28. august. Jeg har spennende mennesker og temaer linet opp, men vil jo også ha tips fra deg: Hvem vil du ha som gjest på Ingefær? Og hva slags temaer ønsker du jeg skal ta opp?

Ingefær podcast er, ved siden av Elly og Fie såklart, mitt hjertebarn. Jeg elsker Ingefær podcast. Jeg er superstolt av å ha laget min egen podcast og at den er blitt så populær og betyr så mye for så mange mennesker. Jeg digger å utvikle den. Og jeg gleder meg maks til høsten 2016 og håper dere gjør det også!

Selvom jeg har flere spennende intervjuer avtalt og temaer som jeg – og dere – lære mer om, ønsker jeg innspill fra dere. Jeg lager jo ikke Ingefær bare for meg selv og det kan fort bli til at jeg ikke ser ut av min egen boble. Så derfor:

  • Hvem vil du at jeg skal ha som gjest på Ingefær? Eventuelt hvorfor? (Det kan være eksisterende gjester du ønsker tilbake, kjente mennesker eller den kloke tanta di – alle innspill er verdifulle for meg!)
  • Hvilke temaer vil du jeg skal ta opp? (Det kan være temaer jeg har tatt opp som du vil jeg skal fordype meg i, eller noe helt annet som jeg kanskje ikke har tenkt på i det hele tatt).
  • Har du andre tips til hvordan gjøre Ingefær enda bedre?

Alle innspill og kommentarer tas i mot med stor takk! Og hvem vet, kanskje det kommer en Ingefærgadget i posten til en av dere …

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!