I flere episoder av Ingefær har jeg nevnt at jeg tar leverkapsler fra Rein Styrke daglig. Leverkapsler er nemlig multivitamin og perfekt for deg som ikke får i deg så mye innmat.

Samarbeid

Jeg brenner for at vi alle skal spise mer innmat oftere. Særlig kvinner i fertil alder og barn bør få i seg for eksempel lever i alle fall en gang i uken, grunnet det høye innholdet av blant annet jern, vitamin A, omega3, folat, b12 og proteiner – for å nevne noe. Men mange liker ikke smak eller konsistens til lever, det kan være litt vanskelig å få tak i og litt mye jobb å lage leverpostei for eksempel (det er ikke store jobben, men alt man ikke har gjort før virker litt vanskelig, i alle fall har jeg det sånn). Derfor anbefaler jeg Rein Styrke sine leverkapsler til både voksne og barn! Med kun noen få kapsler daglig har du dekket behovet ditt for mange viktige vitaminer og mineraler, som også kommer i mer biotilgjengelig form enn syntetiske multivitaminpiller.

Rein Styrke er utviklet av tradisjonsmatsdronningen Gry Hammer og samiske Ellen Cecilie Triumf.

DSCF2452

Hva er egentlig leverkapsler?

Leverkapsler inneholder kun tørket lever fra unge rein. Leveren blir skånsomt tørket og deretter kapslet i gelatinkapsler laget av storfe.

Leverkapslene blir håndproduksert midt på Finnmarksvidda i Guovdageaidnu- Kautokeino av dedikerte mennesker som jobber for Rein Styrke AS.

Hva inneholder leverkapsler?

Lever er det mest næringsrike naturen kan by på ved at den inneholder hele 18 aminosyrer, rikelig med jern, B12, selen og andre viktige vitaminer- også fettløselige vitaminer, mineraler og omega3. Alle næringsstoffene er lette for kroppen å ta opp i motsetning til syntetiske vitaminer som ofte selges som kosttilskudd. Reinlever er naturens gavepakke for kroppen, helt enkelt. Her er tabell over næringsverdi på  reinleverkapsler.

Smaker det noe?

Nei, ikke om du svelger de innkapslet. Jeg har strødd over smoothien til Fie da hun var liten, og da smakte det litt. Hun spiste likevel med god apetitt.

DSCF2460

Kan jeg ikke bare ta en multivitamin i stedet?

Jeg tar heller leverkapsler i stedet for multivitamin. Leverkapsler inneholder vitaminer og mineraler i sin naturlige form, i stedet for kunstige fremstilte vitaminer. Det gjør at de er lettopptakelige for kroppen.

Hvor kjøper jeg Rein Styrke sine leverkapsler?

Du kjøper via denne linken (adlink). Du bestiller da et abonnement og får tilsendt en gang i måneden. Abonnementet løper til du sier det opp. For vår del er det genialt, for jeg hadde glemt å bestille opp nytt. Nå har vi alltid kapsler tilgjengelig.

Bruker familien din leverkapsler?

Jeg tar leverkapsler hver dag. Jon tar når han husker på det. Da Fie var baby strødde jeg innholdet i en kapsel over smoothien jeg lagde til henne. Nå må jeg dessverre innrømme at jeg glemmer å gi jentene mine leverkapsler regelmessig. Leverkapsler kan blandes inn i supper, gryteretter, tacokjøttet, sauser, smoothier, for å nevne noe. Mine jenter spiser hjemmelaget leverpostei regelmessig og et næringsrikt kosthold, men likevel skal jeg sørge for å gi dem leverkapsler oftere enn hva jeg hittil har gjort.

DSCF2458

Fire grunner til å ta leverkapsler

Det gir alt kroppen din trenger i en liten håndfull

Den trengs vel ikke utdypes mer? Du får viktige mineraler og vitaminer som kroppen din lett tar opp.

Perfekt for kvinner som ønsker å bli gravide, er gravide, ammer og for barn

Er det to perioder av livet jeg ville vært ekstra nøye på å få i meg så mye næring som mulig er det perioden man ønsker å få barn, er gravid og ammer, og når barna er små opp til tenårene. Hurtig vekst krever sitt av kroppen. Leverkapsler vil sikre deg og barna dine verdifulle næringsstoffer.

Alle gode ting fra leveren uten å måtte spise lever

Jeg vet at mange ikke liker lever. De misliker smak og/eller konsistens. Selv er jeg så heldig at jeg elsker lever. Jeg ba om mormors levergryte når jeg var på besøk hos henne. Pappa og jeg spiste med god apetitt, mens mamma og min storebror kunne styre sin begeistring. For de av dere som synes lever smaker høgg, eller som ikke føler dere har tid til å lage leverpostei eller liknende vil jeg anbefale å ta en liten håndfull leverkapsler daglig.

Smart tilskudd om du eller barna dine ikke spiser så mye kjøtt

B12 finnes kun i animalske produkter. Den lettopptakelige versjonen av jern også. Spiser du eller barna dine lite kjøtt er det lurt å ta tilskudd av leverkapsler slik at dere er sikret nok næringsstoffer.

_DSC9655

Spør i vei om du har noen spørsmål! Jeg har tatt leverkapsler jevnlig siden før sommeren og kommer ikke til å slutte.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!