Å gi bort denne rabattkoden gjør meg så inmari glad: Duggurd er leverandør av det fineste, sunneste og mest smakfulle kjøtt. Jeg får leveranse månedlig og gleder meg til hver gang.

Samarbeid

Jeg digger Duggurd. Ikke bare fordi det er en gjeng med driftige damer som står bak, men fordi produktet de leverer er av første klasse. Vi har fått såkalt knuskrent kjøtt på døren en gang i måneden siden i vår, og elsker det. Vi elsker det fordi:

  • Dyrene som kjøttet kommer fra har hatt et godt liv. De har beveget seg i sitt naturlige habitat og spist mat som er naturlig for dem.
  • Det fører til at kjøttet smaker bedre og har også en bedre fettsyresammensetning enn konvensjonelt kjøtt. Faktisk kan kjøtt fra dyr som spiser mat som er naturlig for dem ha høyere innhold av omega3 enn oppdrettsfisk.
  • Vi får stykningsdeler vi ikke kjøper selv i butikken – eller som rett og slett ikke er tilgjengelig i butikk. Kje er et eksempel. I sommer har vi hatt grillribbe av kje et par ganger, og det er seriøst noe av det beste jeg har smakt.
  • Kjøttdeigen fra Duggurd fortjener egentlig et eget blogginnlegg: den smaker nemlig godt uten noe krydder. Vanligvis er jo kjøttdeig litt kjipt uten krydderier, mens denne er god i seg selv. Jon og jeg måpet litt første gang vi smakte det.
  • Jeg digger å støtte småskalaprodusenter og ildsjeler.

Duggurd har mange ulike pakker å bestille hjem, men den pakken jeg synes passer aller best til mine lesere er Kjøtthue. Derfor får dere 20 prosent avslag på første bestilling av «Kjøtthue»! I den pakken får du kun den fantastiske kjøttdeigen, og kan dermed lage tacoen, pizzaen, kjøttbollene, søtpotet med fyll eller kjøttpuddingen både sunnere og mer smakfull. Vi nordmenn elsker jo kjøttdeig – så hvorfor ikke gjøre kjøttdeigmiddagen best mulig?

kjøtthue

(Foto: Agnete Brun)

Så: Ønsker du å teste Duggurd får du hele 20 % avslag på første bestilling av Kjøtthue! Skriv koden «sara» inn i kommentarfeltet når du registrerer første bestillingen. Du betaler fullpris, men får refundert 20 prosent. Tilbudet varer frem til 20. september.

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!