Det beste vi har fått i hus i år er definitivt klatrestativet til kidsa fra klatreverden.no. Det er i bruk fra de våkner i sekstiden til rett før de køyer tolv timer etterpå. Nå kan du kjøpe med rabatt!

Samarbeid

Stuen vår gikk fra å være ganske koselig til å bli svært barnevennlig da klatrestativet kom inn døren. En stue med et klatrestativ kvalifiserer ikke som koselig, men det er inmari praktisk og veldig kult for jentene. Jeg har skrevet om klatrestativet før, rett etter at vi hadde fått det i hus. Da var vi overrasket over hvor mye stativet var i bruk. Og vet du hva? Det er vi fortsatt.

IMG_6475

Vi har stativet som heter Klatremus lux. Det er for barn opp til seks år, og tar ikke store plassen: kun 1.5 kvm2! Vi har ulikt tilleggsutstyr til stativet: en huske, to ulike sklier, et trekk slik at stativet blir til en båt og taustige for å nevne noe. Standard hos oss er at en sklie er oppe, og husken tas av og på. (Vi har ringer til jentene og forresten, men de henger vi i taket hvor vi har oppheng til ringene Jon og jeg bruker).

DSCF2509

Det er gøy å observere jentenes utvikling. De blir jo eldre og utvikler seg naturlig derfor, men jeg tror at de har blitt såpass mye «bedre» på klatrestativet nettopp fordi det er i bruk hver dag. Fie på halvannet har i flere måneder nå gått opp på sklien slik at hun nesten er 90 grader med bakken, så tar hun tak i stangen foran henne og dingler frem og tilbake. Fie er en stor jente på 14 kilo, så sterk er hun! Elly har begynt å henge mer og mer opp ned. Foreløpig slipper hun seg ikke, men kanskje det skjer etter hvert? Hun tar også hoppende pullups nå, for å komme seg opp til toppen. Ikke verst for en jente på straks 3.5 år!

Verken Jon eller jeg initierer jentenes fremgang. De herjer som de vil. Jeg sitter med hjertet i halsen noen ganger, og særlig Fie har hatt noen fall av hengingen sin, men vi verken presser eller hindrer dem i aktivitet. Vi erfarer at de tør det de klarer.

DSCF2505

Vi er rett og slett superfornøyde med å ha et klatrestativ i stuen. Sant og si skulle vi ønske alle barn hadde det – for jeg tror alle barn ville kost seg og brukt klatrestativet like mye som jentene våre. Og er det da ikke flott at jeg har mulighet til å gi leserne mine hele 15 prosent rabatt på klatrestativ fra Klatreverden.no. Bruk koden «saralossius». Rabatten varer ut september!

Klatrestativ er fint å gi i bursdagsgave og julegave til barna sine, som dåps- eller navnedagsgave eller som gave til seg selv siden kidsa da blir opptatt med å klatre og du selv kan lese avisen litt nøyere på lørdags formiddag!

IMG_6502

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!