Kristine Weber har blitt etterlyst av Ingefærs lyttere. Endelig er hun gjest! Kristine og jeg snakker om mat, proteinpulver, mammarollen, det å være et forbilde, fitness og hvordan bloggen har utviklet seg i takt med henne.

ingefaer_expandet

Kristine Weber driver en svært populær blogg, hun har skrevet fire kokebøker som har solgt over 40 000 eksemplarer til sammen, er nettopp ferdig med sin femte som kommer til vinteren, er mamma, selvstending næringsdrivende og forhenværende nordisk- og norgesmester i bodyfitness.

I intervjuet forteller Kristine at hun alltid har vært redd for å gå utenfor de trygge rammene som var satt, men likevel valgte hun å si opp jobben sin som controller da hun var gravid for å satse på bloggen sin. Det synes jeg beskriver Kristine godt: hun er tøff, åpen, jordnær og redelig. I tillegg synes jeg hun har en skikkelig fin stemme. Kristine er også en søtmums, hun angrer aldri på at hun spiser seg vondtmett på godteri (særlig fudge), veier verken seg selv eller maten sin og kaller det å bli mamma som det beste som har skjedd henne. Dette og mer snakker vi om:

  • At hun har vært med på å starte trenden med sukkerfritt, glutenfritt og proteinrikt
  • At hun liker å gjøre alt selv, både da hun drev med fitness og nå som selvstendig næringsdrivende
  • Om at hun ikke kan bli gravid «på egenhånd» og om graviditeten utenfor livmoren i sommer
  • Hvorfor hun deler triste ting på bloggen
  • En vanlig dag i livet hennes
  • Hvorfor mannen og sønnen ikke er synlige på bloggen
  • Målene hennes videre
  • En liten smak på hva hennes femte bok handler om, som kommer ut i januar
  • At hun nesten aldri bruker proteinpulver

Hvorfor ikke dele de store tingene i livet som ikke er så positivt

can_84802

Du har tre valg

Finn Ingefær podcast i iTunes

Hør episoden her

Last ned episoden som mp3

 

can_74172

Episode 34 av Ingefær podcast er sponset av Dapper!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!