Takket være Ingefær podcast får jeg snakket med så mange bra mennesker! Her har jeg skrevet om fem bra damer jeg har intervjuet.

Det er nesten vanskelig å velge ut kun fem, for strengt tatt synes jeg alle damene jeg har snakket med på Ingefær podcast er bra damer. Og alle mennene jeg har intervjuet har vært bra menn.

 1. Kristine Weber. Jeg digger Kristine fordi hun gutset på å starte for seg selv da hun var gravid. Jeg digger henne fordi da hun drev med bodyfitness gjorde hun alt selv: sminke, hår, klær, trening, diett og poseringsarbeid. Og jeg digger henne fordi hun produserer bestselgende kokebøker på løpende bånd. Samtalen med henne ble gjort hjemme hos henne. Hun var superhyggelig og det var egentlig som å være på besøk hos en venninne og ha en times meningsfull samtale over en kopp kaffe.
  can_7016
 2. Oda Omholt. Oda driver nettstedet Natur og mat, er utdannet naturforvalter fra Universitet i Ås. Hun er lidenskapelig opptatt av natur og miljø og bærekraft. I episoden med henne snakket vi blant annet om import av soya som det norske landbruket har gjort seg avhengig av, særlig for storfe- og melkeproduksjon og kyllingproduksjon – og i det siste også oppdrettslaks (!). Oda slår et slag for at kuer og lam i større grad kan gresse utendørs slik at kulturlandskapet ikke gror igjen, for dyrenes helse og for at kjøttet blir sunnere for oss mennesker. Mer miljøvennlig vil det også bli! Oda er en kunnskapsrik og engasjert dame som jeg er helt sikker på vi kommer til å høre mye fra i årene som kommer.
  Oda-Omholt-ramslok-1024x683-704x454
 3. Annema Refsnes. Annema Refsnes er en dame jeg digger fordi hun er så åpen og ærlig og fordi hun har et etter min mening fornuftig syn på kropp og helse. I episoden med Annema snakket vi om mammakroppen, noe som er aktuelt i disse dager hvor mageselfie (dessverre) er blitt aktuelt igjen.
  Shot with DxO ONE
 4. Ivy Thompson er en norsk dame bosatt i Australia som er opptatt av og skriver om helse. Jeg digger Ivy fordi hun er så søkende og klok. I episoden med Ivy snakket vi om stress, og hvordan Ivy trodde hun gjorde alt riktig med kosthold og trening mens hun i virkeligheten var i ferd med å kjøre seg selv i grøfta. Jeg har fått mange takkemail for denne episoden. Mange kvinner kjenner seg tydeligvis igjen over å tro at vi skal klare absolutt alt selv og måtte prestere på alle områder i livet – samtidig.
  IMG_9647
 5. Ingvild Tennfjord er damen som sa opp fast stilling som journalist i Dagbladet Magasinet for å bli vinanmelder. Og resten er jo historie. Bare hun tenker på en bok kommer den på bestselgerlisten, kan det virke som. Jeg digger Ingvild fordi hun sier: vi driver ikke med møbler. Med andre ord: for å bli virkelig god i det hun ville måtte hun fire på kravene på andre områder i livet. Og det var helt greit. Ingvild er superinspirerende og morsom og gjør at vin blir ekstra gøy.
  Tennfjord11

 

PS: har du hørt på podcasten Bra damer av Guri Solberg? Fin podcast som også intervjuer bra damer!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!