I denne ukens episode av Ingefær podcast snakket jeg med Frøyaklinikken om fertilitet. Det finnes mange flere gode podcaster om fertilitet. Her tipser jeg deg om et knippe.

Fertilitet er et tema mange mener så mangt om, så jeg vil anbefale å ha et vettugt forhold til informasjonen som blir presentert på podcaster og nettsider. Om ikke innbiller jeg meg at man kan bli litt vel stresset! Plukk opp den infoen som du synes er spennende og la det være med det. Det er mitt råd!

Jeg har ikke hørt igjennom alle podcastene som jeg lister opp her, bare så det er påpekt. Chris Kresser og Balanced Bites har jeg hørt på flere ganger, og jeg er i gang med å lytte igjennom Fertility Friday også. Du må rett og slett høre igjennom for å sjekke om det er noe for deg eller ikke. Og jeg håper du finner noe nyttig!

Fire podcastepisoder

Et par podcaster

Håper det var nyttig!

(Fremhevet bilde tatt fra fertilityoxford.com)

Kanskje det er noen lesere som har andre tips? Sharing is caring, kommenter gjerne!

 

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!