Hvilke Ingefær podcast-episoder har blitt lastet ned flest ganger? Her røper jeg hvilke og kommer med kommentarer til hva jeg selv synes om episodene!

FEMTE PLASS
12210970_10153086495786010_745854542_o

På femte plass finner vi den andre Ingefær-episoden som ble gitt ut, på denne tiden i fjor. Gry Hammer øste av sin kunnskap om fermentering til oss. Hun var også gjest på mitt første Live-event. Den episoden er også populær. Intervjuet med Gry var mitt andre intervju siden jeg jobbet i RadioNova en kort stund som student på Blindern. Jeg tror og håper jeg er en bedre intervjuer nå, men mener å huske at det ikke er verst, altså. Gry er dessuten en svært takknemlig person å ha på podcasten. Hun er kunnskapsrik, har et godt ordforråd og er engasjert. Det hjelper på samtalen!

FJERDE PLASS
fullsizerender
Episode 41: Inger i Dubai om barseltid, mammakropp, trening og sosiale medier. Jepp, denne episoden har ikke vært ute lenge, men Inger er tydeligvis en person mange vil høre mer om! Denne samtalen var morsom. Ian, mannen til Inger, raper visst i bakgrunnen og Inger svarer veldig åpent på mine spørsmål om kropp, business og fødsel. Jeg digger Inger!

TREDJE PLASS
Reebok_Juni1943_1

Episode 30: Superspreke Funkygine om trening, kjærligheten og familie. Treningskjendiser er poppis tydeligvis! Jeg møtte Jørgine i juni på Løkka i Oslo. Først fikk jeg prøvd henne som min PT. Jeg svettet ordentlig, foråsiresånn, og erindrer at jeg var støl i flere dager. Veldig gøy! Hadde jeg bodd nærmere hadde jeg hanket inn Jørgine de dagene jeg ville ha det litt vondt, på en sånn god måte. Etterpå gikk vi til Jørgines leilighet hvor jeg fikk servert kaffe. Vi satt på gulvet og pratet om kjærlighet, trening, familie, det å være åpen om problemer man har i livet, mens Akerselva og bilene suste utenfor. Episoden med Jørgine har blitt lastet ned absolutt hver dag siden den ble gitt ut. Kult, ikke sant? Hint: Du hører litt fra Jørgine på nyåret!

ANDRE PLASS
borge-profilbilde

Episode 19: Børge Fagerli om biorytme, hormoner, kosthold og balanse. Denne episoden ligger høyt oppe på egen favoritt-ranking, rett og slett fordi jeg synes den er viktig og lærerik på en lettfattelig måte. Jeg er stor fan av Børge og arbeidet han gjør og jeg håper at flere har oppdaget Børge takket være Ingefær. Børge har også gjestet Ingefær Live, en episode som også har blitt lastet ned og delt mye.

GULLMEDALJE
P1000809

Går til den aller første episoden jeg laget med Ingefær: Inger i Dubai, høygravid og sterk som en bjønn. Jeg tok opp over Skype og sto i stuen. Et par ganger hører vi Fie, som da var 9 måneder, gråte i etasjen over. Skikkelig hjemmesnekra! Men – jeg ville heller bare begynne med denne podcasten enn å skaffe studio eller helprofft opptaksutstyr før jeg begynte. Tydeligvis har jo denne episoden vært fengende for mange tross alt!

Hvilken er din favorittepisode, og hvorfor? Det synes jeg er gøy å høre! Kommenter :)

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!